24/5/12

Αυτοκτονούμε ως λαός για να μείνουμε στο Ευρώ!!!


ΣΟΚ: Μητέρα και γιος βούτηξαν στο κενό χέρι - χέρι!
Διπλή αυτοκτονία για... 340 ευρώ! Τραγικό τέλος έβαλαν στη ζωή τους μια 90χρονη και ο 60χρονος γιός της, πηδώντας χέρι – χέρι από την ταράτσα του σπιτιού τους.

Μια 90χρονη γυναίκα και ο 60χρονος γιος της έπεσαν από το μπαλκόνι πολυκατοικίας όπου διέμεναν στην πλατεία Βάθης, επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκτόνησαν καθώς αντιμετώπιζαν έντονα οικονομικά προβλήματα αφού το μόνο τους εισόδημα ήταν τα 340 ευρώ της σύνταξης που ελάμβανε η 90χρονηΚαι οι δύο βρήκαν τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έμεναν στον πρώτο όροφο και ανέβηκαν στον έκτο από όπου και βούτηξαν χέρι-χέρι στο κενό. Ο 60χρονος άντρας ήταν μουσικός στο επάγγελμα! To συγκλονιστικό περιστατικό άφησε... άφωνους τους γείτονες, οι οποίοι από το σοκ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν! Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 60χρονος ήταν άνεργος μουσικός! Ο ίδιος ωστόσο είχε αναρτήσει κείμενο στο διαδίκτυο, στο οποίο ανέφερε ότι ζει ένα δράμα και εξηγούσε ότι το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, που έπασχε από Αλτσχάιμερ, μαζί με τα οικονομικά ζητήματα της οικογένειας, τον είχαν οδηγήσει σε τραγικό αδιέξοδο. Παράλληλα, λόγω της κατάστασης αναγκάζονταν να ζουν με τη σύνταξη των 340 ευρώ της μητέρας του. Το περιστατικό έρχεται μία μέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέριο οποίος σε ένα παγκάκι έκοψε τις φλέβες του και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή, με τις αυτοκτονίες να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα της κρίσης. Και πριν από λίγη ώρα μάλιστα πληροφορούμαστε πως 54χρονος άνδρας πήδηξε στο κενό από το γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας, φωνάζοντας πως ο Δήμαρχος  τον εξωθεί στην αυτοκτονία! Ο αυτόχειρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση.
Την ίδια στιγμή ο κύριος Σαμαράς στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος διαμήνυε πως ο Ελληνικός Λαός στις επερχόμενες εκλογές θα επιλέξει τον δρόμο της σταθερότητας ώστε η χώρα μας να τηρήσει στο έπακρο τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών της, ο κ.Βενιζέλος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (όπου συμμετέχει μάλιστα και ο κ. Γ. Παπανδρέου ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) διακύρητε πως ο Ελληνικός Λαός θα ψηφίσει με μόνο κριτήριο την παραμονή της χώρας στο Ευρώ, και ο κ.Τσίπρας δήλωνε στο «Ρόιτερς» ότι η Ελλάδα μετεκλογικά θα γίνει το «Ελντοράντο» της Πράσινης Ανάπτυξης! Και μετά από όλα αυτά αναρωτιέται κανείς σε ποια χώρα ζουν οι πολιτικοί μας άρχοντες; Το δυστύχημα είναι πως εμείς οι ίδιοι τους έχουμε εκλέξει και τους έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να καθορίζουν την μοίρα του τόπου μας και ακόμη χειρότερα το μέλλον των παιδιών μας! Και έτσι άνετα κι αυτοί μπορούν να μας καλούν να ψηφίσουμε την αυτοκτονία μας ως λαός ώστε η Χώρα να παραμείνει τελικά στο ισχυρό Ευρώ!!! Το θέμα είναι κατά πόσο θα συνεχίσουμε να τους εμπιστευόμαστε;  Είμαστε έτοιμοι να αυτοκτονήσουμε μαζικά
Ή θα τους στείλουμε στον αγύριστο αυτούς και το ισχυρό ευρώ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: