3/11/12

Αναθέστε στον Βαξεβάνη την πάταξη της φοροδιαφυγής!


Καυστικό χιούμορ από την βρετανική εφημερίδα "Guardian" έναντι της ελληνικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, λίγο πριν την ψήφιση από την κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής των νέων μέτρων λιτότητας 
Η εφημερίδα "Guardian" σε άρθρο της καλεί με καυστικό τρόπο την ελληνική κυβέρνηση να αναθέσει το έργο της είσπραξης των φορολογικών εσόδων στον Κώστα ΒαξεβάνηΗ εφημερίδα γράφει ότι ο 'Ελληνας δημοσιογράφος παραλίγο να πάει στη φυλακή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και τελικά μετατράπηκε σε ήρωα, καθώς στην Κυβέρνηση επικράτησε η λογική.
Αναφέρει μάλιστα πως "το να χαθούν μερικά ονόματα φερόμενων ως φοροφυγάδων δηλώνει αμέλεια. Το να χάνεις όμως 2.059 ονόματα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ενδεικτικό της νοοτροπίας μιας πολιτικής ελίτ που προσπαθεί να αποκρύψει τις παραβατικές πράξεις των επιχειρηματιών φίλων της και, αν πράγματι η λίστα είναι έγκυρη, μερικών εκ των ανώτερων μελών της".
κυβέρνηση της Αθήνας, αντί να παρενοχλεί τον κ. Βαξεβάνη, ας προτείνει μια λύση. Να του δώσει ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη χώρα: Την πάταξη της φοροδιαφυγής. Έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, πολύ περισσότερα από όσα φαίνεται να διαθέτουν οι πολιτικοί με βάση όσα έχουν κάνει ως τώρα. Έχει τα τέλεια προσόντα, για φοροεισπράκτορας. Αυτό μπορεί να είναι μια απώλεια για την Ελληνική Δημοσιογραφία αλλά θα είναι προς όφελος όλης της Χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: