19/9/12

Όταν η αλήθεια ενοχλεί τότε ... απαγορεύεται!

Στην Αγγλία απαγόρευσαν καταχώρηση στον τύπο κατά των Αιολικών Πάρκων!

Η εν λόγω πληρωμένη καταχώρηση στον σκωτσέζικο τύπο κατά των ανεμογεννητριών υπό τον τίτλο "Καλώς ήρθατε στην Σκωτία!", αποτελεί μέρος της εκστρατείας της οργάνωσης "Κοινότητες της Σκωτίας κατά των Ανεμογεννητριών" (CATS) και του περιβόητου "Οργανισμού Trump", και προειδοποιεί τους Σκωτσέζους πως «ο Σκωτσέζος Πρωθυπουργός Alex Salmond θέλει να εγκαταστήσει 8.750 από αυτά τα τερατουργήματα στην Γη μας».
Η φωτογραφία είναι από ένα αιολικό πάρκο στο νησί  της Χαβάης που έχει μεν παροπλιστεί από το 2006, αλλά οι ανεμογεννήτριές του ακόμη στέκουν σκουριασμένες μολύνοντας κυριολεκτικά και όχι μόνο αισθητικά το περιβάλλον.
Η Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων της Βρετανίας υποστηρίζει ότι η εικόνα των αντιαισθητικών ανεμογεννητριών  είναι παραπλανητική και παραβαίνει τον κώδικα δεοντολογίας περί αρνητικής διαφήμισης!!!
Σε αντιδιαστολή να σημειώσουμε ότι πρόσφατα είχαν δει την δημοσιότητα καταγγελίες που μίλαγαν ξεκάθαρα για "φωτομοντάζ" στις εικόνες  που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους στην εκστρατεία προώθησης των αιολικών πάρκων, και βέβαια το αυτί κανενός δεν ίδρωσε! Αντιθέτως η πραγματική και αρετουσάριστη εικόνα των ανεμογεννητριών απαγορεύτηκε! 
Και μετά από αυτό εμείς τι άλλο να πούμε ή να σχολιάσουμε; Τα συμπεράσματα είναι πλέον προφανή! Όταν η αλήθεια ενοχλεί τότε ... απαγορεύεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: