26/8/12

Κτηνώδης φρίκη από υπάνθρωπους...


Εικόνες "φρίκης" εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Μανολάδας όταν ένας 22χρονος από την Αίγυπτο βασανίστηκε με κτηνώδη τρόπο από δύο κατοίκους της περιοχής. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άντρες, επιτέθηκαν στον 22χρονο Αιγύπτιο, και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια (αναφέρεται πως του έσπασαν τα χέρια με σφυρί!!!), στη συνέχεια τον σφήνωσαν ανάμεσα στο τζάμι και στο πλαίσιο της πόρτας τους αυτοκινήτου τους, σέρνοντάς τον στο δρόμο κατ΄αυτόν τον τρόπο για περίπου ένα χιλιόμετρο (!!!)
Ο άτυχος 22χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ ο ένας από τους δράστες συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και ο άλλος αναζητείται ακόμη.  
Ο 22χρονος Αιγύπτιος, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και ως παράνομος στη χώρα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο θα απελαθεί. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι τα αίτια της κτηνώδους επίθεσης των δύο "Ελλήνων" κατά του 22χρονου πέρα από ρατσιστικά έκρυβαν και "οικονομικά" αίτια. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το τρίτο, επίσημα καταγεγραμμένο, περιστατικό βίας με θύματα τους αλλοδαπούς μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: