13/7/12

Ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος Ναυπάκτου πρέπει να φύγει πριν να είναι αργά...

Δυστυχώς εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του Αιολικού Πάρκου στη θέση Ξεροβούνι Πυλλήνης του Δήμου Ναυπακτίας, ιδιοκτησίας της εταιρείας "Αιολική Πανοράματος Δερβενοχωρίων Α.Ε." (Θυγατρικής της ΤΕΡΝΑ) από την "Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου", χωρίς καμία αντίδραση από πλευράς των Δημοτικών Αρχών της Ναυπακτίας.
Και καλά ο ανεκδιήγητος κ. Μπουλές δεν παραδειγματίζεται από την στάση των Δημάρχων των όμορων δήμων της περιοχής μας, που ο ένας μετά τον άλλο αποπέμπουν τις Ανεμογεννήτριες από τα όρια των δήμων τους. Εξάλλου ξέρουμε καλά πως ο δήμαρχος Ναυπάκτου δεν έχει καμία περιβαλλοντική ευαισθησία και ούτε ενδιαφέρεται για το μέλλον του Δήμου μας. Για αυτόν η Τουριστική Ανάπτυξη της Ναυπακτίας είναι κενό γράμμα.
Γι' αυτό λοιπόν όσο πιο γρήγορα φύγει ο κ.Μπουλές απο την θέση του Δημάρχου Ναυπάκτου, και όσο πιο γρήγορα η Χώρα μας γλυτώσει από πολιτικούς σαν κι αυτόν, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να λειτουργούν ως υπάλληλοι των Μεγαλοεργολάβων, τόσο πιο πιθανό είναι για την Ελλάδα να γλυτώσει την πλήρη οικονομική καταστροφή
Και πλέον η ευθύνη για αυτό ανήκει στους πολίτες αυτής της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: