22/4/12

Στο ...μυαλό του Βερελή!

Τα τρένα, τα δελφίνια  και τα υδροπλάνα...
Τελικά στο ΠΑΣΟΚ έχουν μνήμη... απλά πιστεύουν ότι όλος ο Ελληνικός Λαός είναι ηλίθιος! Ο υποψήφιος Εθνοσωτήρας μας Χρ. Βερελής και επί χρόνια Υφυπουργός Δημοσίων Έργων (παρά τον Λαλιώτη) αλλά και Υπουργός Μεταφορών (του Σημίτη), βγήκε να μας πει ότι αυτός σχεδίασε την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αγρινίου-Κρυονερίου με την προοπτική να ...λειτουργήσει κανονικά (!!!), και ότι οι επιβάτες και τα εμπορεύματα θα πέρναγαν απέναντι στην Πάτρα με ...ιπτάμενα δελφίνια!!! 
Θα ξεκίναγε δηλαδή κάποιος από το Αγρίνιο (στο οποίο ο Σιδηροδρομικός Σταθμός έχει από δεκαετίες καταστραφεί!!!) θα έπαιρνε λεωφορείο για να πάει στο Δοκίμι, θα επιβιβαζόταν στο τρένο, θα έφτανε στο Κρυονέρι, θα πέρναγε στην Πάτρα με ιπτάμενο δελφίνι και θα ξεναεπιβιβαζόταν στο τρένο για να φτάσει στην Αθήνα!!! Πάλι καλά που ο υποψήφιος Εθνοσωτήρας μας  δεν ισχυρίστηκε  πως η σύνδεση θα έφτανε και μέχρι την Αμφιλοχία, και η απόσταση Αγρινίου-Αμφιλοχίας θα καλυπτόταν με ...υδροπλάνα, που θα μπορούσαν μελλοντικά να φτάσουν ως και τα Γιάννενα, και γιατί όχι και ως το Καλαί, κι από εκεί οι επιβάτες να επιβιβάζονται απευθείας στο τρένο που διασχίζει υποθαλάσσια την Μάγχη, και να φτάνουν στο Λονδίνο! 


Και όλα αυτά γιατί οι τότε κυβερνώντες μας, δεν ...προέβλεψαν να υπάρχει η δυνατότητα σιδηροδρομικής σύνδεσης πάνω στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου! Γιατί άραγε δεν προέβλεψαν κάτι τέτοιο; Μπορεί κανείς να μας απαντήσει; Ποιος δεν ήθελε να υπάρξει αυτή η προοπτική, τουλάχιστον ως υποδομή για το Μέλλον, αφού έτσι κι αλλιώς η Γέφυρα θα γινόταν;
ΥΓ) Έ, αν τώρα και μετά από αυτά, υπάρχει έστω κι ένας Αιτωλοακαρνάνας που πείστηκε από το "Αναπτυξιακό Όραμα" του κυρίου Βερελή για τον Νομό μας, τότε εμείς τι να πούμε; Οι λαοί έχουν τους εκπροσώπους που τους αξίζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: