28/2/12

H κ. Μπακογιάννη και οι λοιποί "Σωτήρες της Χώρας"...

Ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και σύζυγος της κα. Ντόρας Μπακογιάννη, είναι τελικά το πρόσωπο που έβγαλε το ένα εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδας τον περασμένο Μάρτιο. 
Την ίδια ώρα η σύζυγός του ψήφιζε στην Ελληνική Βουλή τα Μνημόνια, και τους ποικίλους Εφαρμοστικούς Νόμους που τα συνόδευαν μαζί με τα δυσβάχτα Πολυνομοσχέδια με σκοπό την ..."Σωτηρία της Χώρας"! 
Όπως εξάλλου έπραττε και πράττει και ο κουνιάδος του και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης- με κύριο γνώμονα πάντα, το "Συμφέρον της Πατρίδας". 
Ενώ ταυτόχρονα και ο πεθερός του, πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε πολλαπλές συνεντεύξεις-παρεμβάσεις του του καλούσε τον Ελληνικό Λαό να υποστεί τις δυσβάσταχτες θυσίες που του επέβαλε και του επιβάλει η Τρόικα! Και αυτός πάλι με το ίδιο σκεπτικό, ότι αυτός είναι και ο μόνος δρόμος "Σωτηρίας της Χώρας"!
Ευτυχώς που η Χώρα έχει τέτοιους Σωτήρες! Ευτυχώς... Αν μη τι άλλο πιστεύουν οι ίδιοι στις προσπάθειές τους! Είναι σίγουροι και βέβαιοι οι ίδιοι- πριν από όλους τους Έλληνες, ότι χάρη στην εφαρμοζόμενη πολιτική της Τρόικας, η Χώρα τελικά θα σωθεί! 
Φανταστείτε και να μην το πίστευαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: