30/11/11

Εξακολουθεί να προκαλεί ο Πάγκαλος διασύροντας τον ελληνικό λαό ...

«Οι Αγανακτισμένοι που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας ήταν ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες» σύμφωνα με δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου στο γαλλικό κανάλι France 5.

Προκλητικές για άλλη μια φορά οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, αυτή τη φορά στη γαλλική τηλεόραση, στα πλαίσια της εκπομπής ''Le monde en marche'' του France 5.
H εκπομπή που μεταδόθηκε πρόσφατα από το γαλλικό κανάλι, ήταν αφιερωμένη στην κρίση και την Ελλάδα, και o Γάλλος δημοσιογράφος Hervé Chabalier έκανε μια λεπτομερή μελέτη της σημερινής δυσμενούς κατάστασης της χώρα μας.
Ανάμεσα στους ανθρώπους που μίλησαν ήταν και ο Θ. Πάγκαλος ο οποίος ''παραφράζοντας'' αρκετά τη γνωστή του φράση, είπε στη γαλλική τηλεόραση ότι ''μαζί τα ξοδέψαμε'', κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα σύστημα και για κοινωνικές ομάδες που ''αρνούνται να αποδεχθούν το γεγονός αυτό''...
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις λαϊκές αντιδράσεις  και το κίνημα των ''Αγανακτισμένων'' στην χώρα μας και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης προκλητικά απάντησε: ''Μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα; Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες !!!''.
Ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για τα ''δυσάρεστα μέτρα'' που απαιτήθηκαν από τους δανειστές της Ελλάδας...Μετά λοιπόν το «μαζί τα φάγαμε», το «κοπρίτες οι δημόσιοι υπάλληλοι», αλλά και «πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς», ήρθαν και οι παραπάνω χαρακτηρισμοί να συμπληρώσουν το… «καρέ».


Κι όμως σ' αυτόν τον... πολιτικό ταγό και επίδοξο σωτήρα της Χώρας,  εμείς του δίνουμε την δυνατότητα να μας κυβερνά και ακόμη χειρότερα εμείς του εκχωρούμε το δικαίωμα όχι  απλά να μιλά αλλά και να αποφασίζει για εμάς και για το μέλλον των παιδιών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: